Wednesday, December 23, 2009

Monday, December 14, 2009

new number

yehaaa..no baru dh buat.tp esk br xtif.no lame aku terminate.
susah gak td nk pilih number.igt nk wat cm no lame jer tp xde.last skali amik jer no yg dorg bg.chantek gak la. akhir nyer aku tukau gak.syg gak la nk tukau.tapi ape kan daya ku...

tq for my kaki kanan snggup teman kan aku smlm.

Sunday, December 13, 2009

lapar

trase lapar.tp kan tataw nk mkn ape.cm tade selera jer.
hmmm...rindu kat mek...

puaka

depan aku bukan men bek lagi. cam pijak semut pom tak mampos. blkg aku...Ya ampun. Allah je yg tahu.
mcm sial.keji.perangai sial n keji.berambos la ko.jgn muncul lagi lam idup aku!
dlm ati aku sumpah dia mati tak sempat tobat.
mulut aku lak sumpah dia tak takkan bahagia seumur idup sbb dia dh tipu aku.
eiii geram taw tak.

tak penah2 aku nk sumpah2 cmni.
tak penah2 aku nk maki2 cmni.
tak penah2 aku guna words puaka2 cmni.
tapi kan kali ni kesabaran aku mmg tercabar la.k..

ya Allah, ampun kan aku...

cuti 3 ari

hmm cuti 3 ari ni aku cume memerap kat umh. nk settel kan kj.alhamdulillah correction kat coreldraw dh siap tgu nk tranfer msk in design jer.

nway jmmt tu aku kuar gak.g kl.amik laptp ni ngn akak aku. pas jp dia aku trs blk.sbb pale tgh weng2.tp aku sempat gak la jenjalan jap.carik tshirt ilove mesia.ade kat cm tp mahai la.aku mms akak aku suh cari bj tu tak ps.

kepala aku msh weng2 ni. aku cm tak sehat jer.hmm tak sehat ker? yer2 aku mmg tak sehat start ari kamis lagi.aku dh mkn ubt. dh byk mkn.seb bek aku kj kt klinik, dpt ar ubat free. smlm aku cume mkn ubat jer.hum tak wase lapar pum.

pastu ade lak kes yg menambahkan weng2 kepala aku ni.owh giler! hal ape...jahat jer tahu. aku cume sanggup cite kat dia.jahat tlg la smpt cite ni utk aku k.takpe la if ko dh cite kat bani ker.bani pun kwn aku gak kan.mmg satu cite yg giler!

esk aku akan ke maxis centre,nk tukau no phone.kali ni aku mmg nekad nk tukau.dh tak snggup wo nk layan laki2 org y2g tak reti basa.aku hrp pasni tade lagi la hal giler yg akan belaku kat aku.

kepala msh weng2.bdn pun msh panas.esk dh keje.aku hrp tak melarat la.tak moh la serabut lelame cmni.

Friday, December 11, 2009

on9 kat umah

ni 1st time on9 kat umh.almaklum lah br dpt laptop.dpt lak connection.huahaa...
alkisah pjm laptop ni nk wat kj tp haram...satu hape pun lum buat ni.sj geh2 pc ade jer.tp sj ngade kan.

k la.jap g aku wat ler kj nyer...amik mud dlu.hahaaa.esk kan cuti lagi.ahd pun.

Tuesday, December 8, 2009

celebrate bufday su

celebrate bday su kat umh je la.suprise ktorg mnjadi gak.

bntai serve kek atas iron board aje.alas lak ngn cadar linda.haaahaa.nk kover diri sebenaryer.linda tu bertudung atas jer.padahal wearing short pant aje.
kemain lagi aku menyusun buku2 n segala kotak kasut n kotak tisu nk letak cmre tu.selftime using ajer.almaklum la ktorg kan bertiga aje kat umh tu.



hepi bufday su.welcome to 26th club.haahaaa

Thursday, December 3, 2009

tetibe lak rase nk jwb tag ni...

1. Bekas kekasih saya adalah..
tade la...

2. Saya sedang mendengar...
tv9...

3. Mungkin saya patut..
wat kj dlu br men internet...

4. Saya suka...
tido dan makan!

5. Sahabat-sahabat saya...
my kaki kanan n my banker.

6. Saya tak paham...
org yg susah sgt nk setia

7. Saya kehilangan...
surat2 cinta zaman dlu2

8. Ramai yang berkata..
dia memang laju...

9. Cinta itu adalah...
love la


10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
owh, bekerja mungkin

12. Saya akan cuba...
kurangkan berat ...

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud...
seumur hidup mungkin

14. Telefon bimbit saya..
Nokia 7610.hp aku yg keempat.

15. Bile saya terjaga...
huh..sy msh ade nyawa

16. Saya paling meluat...
kwn yg belagak

17. Pesta/parti adalah...
msti ade makan2.sgt best!msti pilih

18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...
kura-kura...

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
below 6.

20. Hari ini..
jumaat

21. Malam ini saya akan..
tdo awl.

22. Esok pula saya akan..
berada di rumah

23. Saya betul2 inginkan..
melancong.tawaf satu dunia...

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
bila la parut kat pp ni nk ilang

25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
arked permainan...

26. Makanan barat atau jepun..
makanan barat.

27. Bilik yang terang atau gelap.
dedua...

28. Makanan segera adalah...
kfc.idaman ku selalu.sedap hingga menjilat jari

29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
tgu sekejap lah

30. Anda tak perasan ke soalan no 11 itu tiada?
ntah.dop kire nombo pom.

wedding Shida & Norehan 29 Nov


Selamat Pengantin Baru Shida & Norehan.
Shida my x-classmate kat high skol.come tul dia aritu...

aku g kenduri shida ngn linda, shima n her sweet daughter n also mun.smpi cna jumpe si misi huda. ni sume mmber2 giler kat highskol dlu.dh jumpe sebok bercerita.huhahuha.tak smpt pom nk bergambar ngn pegantin.hish dorg tu sume still tak bubah.shima tu lagi la.dh anak dua k.perangai tak cam mak org pom.pas mkn.dh kenyang n penat gelak ktorg gerak blk.

k la jumpe lagi.next wedding, hazwani.mber highskol.sengal2 gak tu.wah tak sabar tgu mac 2010 ni...

aidiladha



pagi Aidiladha.ni kat tempat sembelih lembu.pose ngn anak2 buah aku n my sis. aku baju kurung baru.siap same ngn baby n rina. (lain2 gmbr kat fb.aku mls nk taruk byk kat cni)

aboh tumbangkan sekor lembu. tp tak wat kenduri besar pun.daging2 tu sume agih2kan jer.actually mmg nk wat kenduri kat umh baru tp jln nk g umh baru banjir so cancel jer la. ktorg msk2 skit kat umh jer.


(sori k.ana,aku tade gmbr masak2 n mknn ni coz aku tak terlibat lgsg lam xtvt itu.aku jadi tukang makan jer.)